Balans hervindt u met Bˇord!

Bert van den Oord is al meer dan 20 jaren actief op het gebied van arbeidsmanagement: arbeid versus gezondheid. B-oord arbeidsmanagement ondersteunt bedrijven, in het in kaart brengen, terugdringen en beheersbaar houden van de 'schadelast' veroorzaakt door verminderd of afwezig werkvermogen. Dit doen wij op een drietal gebieden: 

1.    Ziekteverzuimreductie en –beheersing. 
2.    Preventie op het gebied van arbeidsomstandigheden.
3.    Gezondheidsmanagement.

Een afname van het werkvermogen heeft directe gevolgen voor de bedrijfsvoering in materiële en immateriële zin. Het is dus zaak om de productiviteit van de medewerker (werkvermogen) zo snel mogelijk weer in te zetten en op een zo optimaal mogelijk niveau te brengen. 
Mocht inzetbaarheid in eigen werk/ functie niet meer mogelijk of wenselijk zijn, dan zetten wij onze expertise in op re-integratie 1e spoor (ander werk bij eigen werkgever), danwel 2e spoor / outplacment (ander werk bij andere werkgever). Samenwerkende partners en ons uitgebreid relatienetwerk helpen u om tot een passende oplossing te komen.

Bóord arbeidsmanagement: klein in omvang, maar groots in prestaties. Immers de persoonlijke benadering en pragmatische aanpak dragen ertoe bij dat de productiviteit van de medewerker (werkvermogen) snel en effectief weer op peil wordt gebracht. Snel kunnen schakelen met interventies en geen wachttijden. Wij bieden hulp vanaf het eerste uur!
 

  Bert van den Oord
Geregistreerd arbeidsdeskundige
M. 06 14 15 1070
info@b-oord.nl 
Wilhelminastraat 25 | 6131 KL | Sittard

Inloggen  

 

 

Wilhelminastraat 25 | 6131 KL | Sittard t 06 14 15 1070 | info@boord.nl
Built by Web-id